Over Jojo jeans

Hoe is het allemaal begonnen..

Home / Over Jojo jeans

Sinds 1 april 1982 is Jojo jeans hét adres voor je spijkerbroek! Nu bijna 40 jaar geleden zijn we begonnen, in het kleine gele pandje uit 1645, aan de Grote Spuistraat. Er was in die tijd nog weinig concurrentie en de klanten stonden dan ook letterlijk in de rij. Menig Dordtenaar kent sindsdien ‘’de man met de bril’’. Als je binnen kwam dan hoefde je niets te zeggen, want hij gaf je gelijk de juiste broek in de goede maat en lengte.

In het begin verkochten we broeken met een klein foutje, 2e keus,  voor 39 gulden, 2 voor 69 gulden. Tijden zijn veranderd, maar we gaan nog steeds uit van onze kracht: Een grote keuze in comfortabele en kwalitatief goede spijkerbroeken voor dames en heren. Maar het belangrijkste is en blijft onze laagste prijsgarantie.

Jojo jeans ging met zijn tijd mee en daarom besloot ‘de man met de bril’ om er na 30 jaar mee te stoppen. Zijn oudste dochter, de ene ‘Jo’ naast de andere ‘Jo’ (zijn vrouw), heeft de zaak overgenomen en is daarnaast de webshop gestart. Het inschatten van de maat en lengte gaat de dochter nu goed af, maar dat is met de paplepel ingegoten. Inmiddels loopt de webshop zo goed dat de winkel zelf nog 2 dagen is geopend. Op vrijdag en zaterdag ontvangt ‘Josien’ je graag voor passend advies.

Naast de gehele collectie Brams Paris jeans, waar wij om bekend staan, hebben wij verschillende andere merken om zo voor ieder wat wils te hebben.

Je mag altijd naar de winkel komen maar belangrijk om te weten is dat ik daar niet alles op voorraad heb (voornamelijk Brams Paris).  In mijn kleine winkeltje heb ik van alles wat, maar lang niet alles. Bel anders even van tevoren!

Dus ook de komende 40 jaar kun je zowel online als ‘in het echt’ terecht bij Jojo jeans, hét adres voor je spijkerbroek!

Veilige betaling en verzending via:
iDeal logo Paypal logo Mastercard logo Bancontact logo Postnl logo

Jojo jeans

Grote Spuistraat 13
3311 GE Dordrecht
T: 078 6312820
E: info@jojojeans.nl

Telefonisch bereikbaar di t/m za 11:00 tot 17:00

Openingstijden

Vrijdag: 11.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zaterdag, Koningsdag, zijn wij gesloten!