Faster Jeans, wat is een goed alternatief?

Home / Blog / Faster Jeans, wat is een goed alternatief?

Faster Jeans is niet meer

Dit bericht schreef ik begin vorig jaar naar alle klanten:

Donderdag 14 januari 2021. Vandaag is Faster Jeans oftewel FST-IND omgevallen. Van de ene op de andere dag zijn de broeken van dit Nederlandse merk niet meer te leveren en is het gedaan met het merk. Dit is het gevolg van de crisis. Echt heel erg jammer voor alle klanten en ook voor de verkopende partijen zoals ik, Jojo jeans.

Heel vervelend als je vertrouwde broek er ineens niet meer is en je op zoek moet naar een nieuw model. Om een alternatief te bieden, zet ik daarom op een rijtje welke broeken van mijn andere merken het meest lijken op die van Faster Jeans.

De Palm stretch van 247 jeans ipv de Bruno stretch

De broeken die het meest op de Bruno stretch lijken zijn de ‘Palm stretch’ van 247 jeans. Het model is net zo recht  en zeker niet strak op het been. De Palm bevat ook stretch, maar ietsje minder dan de Bruno. De kleuren S04 en S05 hebben ook een wassing en lijken qua kleur het meeste op de bekende Bruno dark blue en azur blue. De Palm stretch is er ook in zwart en grijs alleen zijn de broeken egaal van kleur zonder de wassing (wat modernere look) die de Faster spijkerbroeken hadden. Al met al een heel goed alternatioerf waar de meeste klanten erg tevreden mee zijn!

De Danny stretch van Brams Paris ipv de Ultra stretch

De broek die het meest op de Ultra stretch dark lijkt is de ‘Danny stretch’ van Brams Paris en dan met name de kleur c94. Wat betreft pasvorm, kleur en maatvoering behoorlijk hetzelfde. Daarnaast is wederom de ‘Palm stretch’ van 247 jeans ook een goed alternatief. De kleuren S01 en S02 lijken qua kleur het meeste op de bekende Ultra stretch. Het model is recht en niet te strak op het been en de broeken hebben ook dezelfde stretch.

De Jason slim fit van Brams Paris ipv de Adam slim fit

De jeans die het meest op de Adam slim fit stretch lijkt is de ‘Jason slim fit’ van Brams Paris. De kleuren zijn hetzelfde (moderne wassing) en de Jason is net als de Adam een slim fit model met stretch. De Jason is alleen net ietsje minder strak en smal gesneden, maar komt heel dicht in de buurt.

Het enige model waar eigenlijk geen goed alternatief voor is, is de Faster Justin. Deze casual worker style jeans had extra contraststiksels en leuke details zoals extra zakken, een stoere afwerking en een wat wijdere pasvorm. Toch heeft dat ook te maken met de mode. Smalle jeans zijn, ook voor heren, populair op het moment.

Maar al met al toch heel jammer als je vertrouwde spijkerbroek er ineens niet meer is en je op zoek moet naar een nieuw model dat goed past! Met dit artikel hoop ik je goed op weg te hebben geholpen.

Faster spijkerbroeken kopen? Bestel online een van de andere heren stretch jeans!

Bij Jojo jeans kun je jouw favoriete jeans snel en gemakkelijk online bestellen via de webshop. Wil je de broek liever eerst even passen? Ook dat is geen probleem. Josien van Jojo jeans staat voor je klaar in de stenen winkel in het centrum van Dordrecht. De meeste broeken zijn daar op voorraad, maar voor de zekerheid kun je altijd even informeren van tevoren. Neem contact op via mail of bel even met Jojo jeans.

Veilige betaling en verzending via:
iDeal logo Paypal logo Mastercard logo Bancontact logo Postnl logo

Jojo jeans

Grote Spuistraat 13
3311 GE Dordrecht
T: 078 6312820
E: info@jojojeans.nl

Telefonisch bereikbaar di t/m za 11:00 tot 17:00

Openingstijden

Vrijdag: 11.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00