Sinds 1982 is Jojo jeans hét adres voor je spijkerbroek!

35 jaar geleden zijn we begonnen, in het kleine gele pandje uit 1645, aan de Grote Spuistraat. Er was in die tijd nog weinig concurrentie en de klanten stonden dan ook letterlijk in de rij. Menig Dordtenaar kent sindsdien ‘’de man met de bril’’. Als je binnenkomt dan hoef je niets te zeggen, want hij geeft je gelijk de juiste broek in de goede maat en lengte.

foto's jojo-jeans-8In het begin verkochten we broeken met een klein foutje, 2e keus,  voor 39 gulden, 2 voor 69 gulden. Tijden zijn veranderd, maar we gaan nog steeds uit van onze kracht: Een grote keuze in comfortabele en kwalitatief goede spijkerbroeken voor dames en heren. Maar het belangrijkste is en blijft onze laagste prijsgarantie.

Jojo jeans gaat met zijn tijd mee en daarom heeft ‘de man met de bril’ besloten om er na 30 jaar mee te stoppen. Zijn oudste dochter, de ene ‘Jo’ naast de andere ‘Jo’ (zijn vrouw), heeft nu de zaak overgenomen en is daarnaast de webshop gestart. Het inschatten van de maat en lengte gaat de dochter al goed af, maar dat is met de paplepel ingegoten.

Naast de gehele collectie Brams Paris Jeans, waar wij om bekend staan, hebben wij verschillende andere merken om zo voor ieder wat wils te hebben.

 

Dus ook de komende 35 jaar kunt u terecht bij Jojo jeans, hét adres voor je spijkerbroek!

U mag altijd naar de winkel komen maar belangrijk om te weten is dat ik daar niet alles op voorraad heb.  In mijn kleine winkeltje heb ik van alles wat, maar lang niet alles. Belt u anders van tevoren even!