Lieve klanten,

Donderdag 14 januari 2021.
Vandaag is Faster omgevallen. Van de een op de andere dag zijn de broeken van dit Nederlandse merk niet meer te leveren en is het gedaan met het merk. Dit is het gevolg van de C crisis. Echt heel erg jammer voor alle klanten en ook voor de verkopende partijen zoals ik, Jojo jeans.

Om een alternatief te bieden, zet ik op een rijtje welke broeken van mijn andere merken het meest lijken op die van Faster.

De broeken die het meest op de Bruno stretch lijken zijn de ‘Palm stretch’ van 247 jeans. Het model is net zo recht  en zeker niet strak op het been. De Palm bevat ook stretch, wel ietsje minder voelbaar dan bij de Bruno. De kleuren S04 en S05 hebben ook een wassing en lijken qua kleur het meeste op de bekende Bruno. De Palm stretch is er ook in zwart en grijs alleen zijn de broeken egaal van kleur zonder de wassing (wat modernere look) die Faster de broeken geeft.

De broek die het meest op de Ultra stretch lijkt is de ‘Palm stretch’ van 247 jeans. De kleuren S01 en S02 lijken qua kleur het meeste op de bekende Ultra stretch Het model is recht en niet te strak op het been en de broeken hebben ook stretch. Daarnaast lijkt ook de ‘Danny stretch’ erg op de Ultra stretch dark en dan met name de kleur c94.

De broek die het meest op de Adam slim fit stretch lijkt is de ‘Jason slim fit’ van Brams Paris. De kleuren zijn hetzelfde en de Jason is net als de Adam een slim fit model. De Jason is alleen net ietsje minder strak en smal gesneden, maar komt dicht in de buurt.

Heel vervelend als je vertrouwde broek er ineens niet meer is en je op zoek moet naar een nieuw model, maar zo hoop ik je goed op weg te hebben geholpen. Bestel vrijblijvend een alternatief van een van de andere merken. Niet goed geld terug en laten we de eventuele retour kosten dan samen delen!

Bij verdere vragen of advies kun je altijd even bellen of mailen met Jojo jeans.
Groetjes Josien
Jojo jeans