Lieve klanten,

Donderdag 14 januari 2021.
Vandaag is Faster Jeans omgevallen. Van de ene op de andere dag zijn de broeken van dit Nederlandse merk niet meer te leveren en is het gedaan met het merk. Dit is het gevolg van de C crisis. Echt heel erg jammer voor alle klanten en ook voor de verkopende partijen zoals ik, Jojo jeans.

Ik heb nog wat voorraad in de winkel! Zit je maat erbij, stuur dan even een mailtje dan zorg ik dat de broeken naar je toe komen. zie de voorraad op: www.jojojeans.nl/faster-jeans-winkel-voorraad/

Om een alternatief te bieden, zet ik op een rijtje welke broeken van mijn andere merken het meest lijken op die van Faster Jeans.

De broeken die het meest op de Bruno stretch lijken zijn de ‘Palm stretch’ van 247 jeans. Het model is net zo recht  en zeker niet strak op het been. De Palm bevat ook stretch, maar ietsje minder dan de Bruno. De kleuren S04 en S05 hebben ook een wassing en lijken qua kleur het meeste op de bekende Bruno dark blue en azur blue. De Palm stretch is er ook in zwart en grijs alleen zijn de broeken egaal van kleur zonder de wassing (wat modernere look) die de Faster spijkerbroeken hadden.

De broek die het meest op de Ultra stretch dark lijkt is de ‘Danny stretch’ van Brams Paris en dan met name de kleur c94. Wat betreft pasvorm, kleur en maatvoering behoorlijk hetzelfde. Daarnaast is de ‘Palm stretch’ van 247 jeans. ook een goed alternatief. De kleuren S01 en S02 lijken qua kleur het meeste op de bekende Ultra stretch. Het model is recht en niet te strak op het been en de broeken hebben ook dezelfde stretch.

De broek die het meest op de Adam slim fit stretch lijkt is de ‘Jason slim fit’ van Brams Paris. De kleuren zijn hetzelfde (moderne wassing) en de Jason is net als de Adam een slim fit model met stretch. De Jason is alleen net ietsje minder strak en smal gesneden, maar komt heel dicht in de buurt.

Heel vervelend als je vertrouwde broek er ineens niet meer is en je op zoek moet naar een nieuw model, maar zo hoop ik je goed op weg te hebben geholpen.

Ik geef graag een mooie introductiekorting van 10% bij de eerste bestelling van een alternatief. Vul de kortingscode in bij ‘Couponcode’ en klik op ‘Kortingsbon toepassen’ bij het afrekenen.  

De kortingscodes zijn:

fastergestopt-palm bij het bestellen van een van de Palm stretch van 247 jeans

fastergestopt-danny bij het bestellen van de Danny stretch c94 van Brams Paris

fastergestopt-jason bij het bestellen van een van de Jason slim fit van Brams Paris

Ben je toch niet tevreden en wil je de broek(en) retour sturen dan kan dat natuurlijk. Niet goed geld terug en laten we de eventuele retourkosten dan samen delen!

Bij verdere vragen of advies kun je altijd even bellen of mailen met Jojo jeans.
Groetjes Josien
Jojo jeans