Brams Paris werkbroeken; dé top 6

Home / Blog / Brams Paris werkbroeken; dé top 6

Het Nederlandse merk Brams Paris heeft een eigen collectie werkjeans. Deze populaire werkbroeken zijn gemaakt van de 100% slijtvaste stof Cordura om de jeans te verstevigen op de plekken waar dat nodig is. Zo is er een jeans met verstevigde kniestukken voor bijvoorbeeld stratenmakers, tuinmannen en iedereen die regelmatig op de knieën moet zitten voor het werk. Ook aan werknemers die werken in een warme omgeving is gedacht met korte werkbroeken, die tevens ideaal zijn voor in de zomermaanden. In dit artikel laten we zien wat de 6 populairste werkbroeken van Brams Paris Jeans zijn op dit moment.

1. Brams Paris – Sander A82

Met stip op één staat de Brams Paris Jeans Sander A82. Een stoere donkerblauwe werkjeans in de kleur used dark blue met slijtvaste kniestukken. Deze Brams Paris werkbroek is geschikt voor verschillende beroepen en werksituaties dankzij de handige, verstevigde zijzakken voor het meenemen van gereedschap of andere benodigdheden. Ook is er een speciale zak met klep en klittenbandsluiting voor het veilig opbergen van een mobiele telefoon. De jeans heeft verder een ruimvallende workerfit, een rechte pijp en normale taille.

Brams Paris Werkbroek

2. Brams Paris – Mike A50

Voor iedereen die op zoek is naar een mooie basic werkjeans met regular fit, is er de Brams Paris Mike A50. Dit 5-pocketmodel van 100% katoen is uitgevoerd met een duimstokzak aan de zijkant en heeft, net als iedere workerjeans van dit merk, verstevigde stiknaden. Deze werkbroek voor heren mag dan ook eigenlijk niet ontbreken in de werkuitrusting van de professionele vakman. Bestel deze jeans bij JoJo Jeans in de maten 29 t/m 42 inch en in lengtemaat 30, 32, 34 of 36.

Brams Paris Werkbroek Mike

3. Brams Paris – Ruben korte (werk)broek zwart

Deze mooi uitgewerkte korte broek voor mannen komt tot de knie en bestaat uit 60% katoen en 40% polyester. Dit maakt de broek niet alleen zeer slijtvast, maar ook erg comfortabel. Dankzij de stevige kwaliteit, uitstekende pasvorm en handige zakken, is de Brams Paris Ruben korte broek zwart daarom zeer geschikt als werkbroek in een warme werkomgeving. Deze korte zwarte werkbroek is leverbaar in de jeansmaten 30 t/m 42 inch.

Brams Paris werkbroek kort

4. Brams Paris – Ruben jeans korte (werk)broek

Een korte werkjeans van 100% hoogwaardig katoen en stevige kwaliteit, dát is de Brams Paris Ruben jeans korte werkbroek. Met deze short combineert Brams Paris draagcomfort, gemak en een sportieve jeanslook. Daarmee is dit één van de meest geliefde modellen is van de Ruben jeans. Of je hem nu draagt op de werkvloer, in je vrije tijd of tijdens het klussen, in deze korte jeans zie je er altijd goed uit en voel je je prettig. De werkjeans beschikt bovendien over handige dijbeenzakken, steekzakken en achterzakken. Voldoende ruimte dus om al je spullen op te bergen.

Brams Paris korte werkbroek

5. Brams Paris – Mike A82

De no nonsense werkjeans Mike is er ook in de moderne A82-kwaliteit in de kleur used dark blue. Verder is deze Brams Paris Mike A82 exact gelijk aan de populaire Brams Paris Mike A50 die je op de tweede plek terugvindt in onze Top 6 Brams Paris werkbroeken. Deze worker zonder stretch heeft een YKK ritssluiting, een normale pasvorm en taille en een rechte pijp. Kortom, een gewoon goede en professionele werkbroek die meegaat met zijn tijd en uitgevoerd is in de vertrouwde kwaliteit van Brams Paris Jeans.

brams paris werkbroek Mike

 

6. Brams Paris – Willem A82

Als je hard aan het werk bent, dan wil je je niet druk hoeven maken om je uitrusting. Een stevige werkbroek van zware kwaliteit biedt je die garantie. Maar veel van de standaardbroeken in dit segment zitten niet erg comfortabel. Dit is anders met de Brams Paris Willem A82. Deze werkjeans is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stevige werkjeans met uitgebreide opbergmogelijkheden en een prettige pasvorm. Bovendien is de broek afgewerkt met de slijtvaste stof Cordura, onder andere op de vele zakken en tailleband.

brams paris werkbroek Willem

Meer weten over werkbroeken van Brams Paris?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd naar onze uitgebreide collectie Brams Paris werkjeans? Neem dan gerust contact met ons op! Op onze website vind je een compleet overzicht van alle werkbroeken van Brams Paris en onze andere merken. Wil je de broek liever eerst even passen? Dat kan in onze stenen winkel in het centrum van Dordrecht.

Veilige betaling en verzending via:
iDeal logo Paypal logo Mastercard logo Bancontact logo Postnl logo

Jojo jeans

Grote Spuistraat 13
3311 GE Dordrecht
T: 078 6312820
E: info@jojojeans.nl

Telefonisch bereikbaar di t/m za 11:00 tot 17:00

Openingstijden

Vrijdag: 11.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00