247 jeans; 4 verschillende werkbroeken

Home / Blog / 247 jeans; 4 verschillende werkbroeken

Als je op zoek bent naar een praktische en onverwoestbare werkjeans, dan is een werkbroek van 247 jeans een uitstekende keuze. Dit oer-Hollandse jeansmerk, dat je uitspreekt als twentyfour seven jeans, staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. Het label beschikt namelijk over een betrouwbare ‘never out of stock’ collectie, een constant hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerde spijkerbroeken. Dit geldt uiteraard ook voor hun werkbroeken, die beschikbaar zijn in verschillende varianten. In dit artikel lichten wij er 4 uit.

1. 24/7 Jeans – Grizzly D30

De 24/7 Jeans Grizzly D30 is een van de best verkochte werkjeans in used dark denim. Dankzij de sterke denimstof en extra verstevigingen van Cordura op de zakken en tailleband is deze spijkerbroek 100% slijtvast. Bovendien beschikt deze stoere must-have over multifunctionele zakken, zoals een aparte zak voor je mobiele telefoon en afsluitbare zijzakken op het been. De speciaal ontwikkelde pasvorm is ruimvallend en de werkbroek heeft een rechte pijp en normale taillehoogte.

24/7 jeans - Grizzly D30 werkjeans

2. 24/7 Jeans – Rhino S20 medium blue

Ben je op zoek naar een comfortabele werkjeans voor mannen in een donkerblauwe kleur? Kies dan voor de 24/7 Jeans Rhino S20 medium blue en laat je verrassen door het hoge draagcomfort. Dat de broek als gegoten zit, is mede te danken aan de stretchstof die erin is verwerkt. Deze worker valt bovendien ruim en heeft een dubbele zijzak, met klittenband sluiting, op het been. De ideale werkbroek voor eindeloos draagplezier dus.

24/7 jeans - Rhino stretch worker medium blue jeans

3. 24/7 Jeans – Bison D30

Als je tijdens je werk regelmatig op je knieën moet zitten, dan wil je natuurlijk een comfortabele werkbroek met slijtvaste kniestukken. De 24/7 Jeans Bison D30 voldoet aan al jouw eisen. Zo beschikt deze donkerblauwe werkjeans over dubbel gestikte kniestukken van onverslijtbaar Cordura, waarin je een kniebeschermer kunt plaatsen. Ook beschikt de Bison D30 over handige afsluitbare zakken, waaronder zijzakken met velcro klittenbandsluiting.

24/7 jeans - Bison D30 werkjeans

4. 24/7 Jeans – Wolf D30

Voor iedereen die op zoek is naar een gewoon goede basic werkjeans, is er de 24/7 Jeans Wolf D30. Deze trendy worker in de kleur used dark blue is gemaakt van 100% katoen en beschikt over een zeer praktische duimstokzak. Ideaal voor elke klus. Dit 5-pocketmodel heeft verder een regular fit met rechte pijp en normale taillehoogte. Liever een basic werkjeans in een lichtere kleur? Dan is de 24/7 Jeans Wolf D10 in medium blue misschien wel jouw nieuwe werkbroek.

24/7 jeans - Wolf D30 werkjeans

Meer weten over 247 spijkerbroeken?

Wil je meer weten over onze collectie 24/7 Jeans werkbroeken of heb je advies nodig tijdens het bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op. Wist je trouwens dat voor al deze werkjeans (met uitzondering van de Lynx D30 dark werkjeans kort) een lagere stuksprijs geldt bij afname vanaf 10 stuks? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

Veilige betaling en verzending via:
iDeal logo Paypal logo Mastercard logo Bancontact logo Postnl logo

Jojo jeans

Grote Spuistraat 13
3311 GE Dordrecht
T: 078 6312820
E: info@jojojeans.nl

Telefonisch bereikbaar di t/m za 11:00 tot 17:00

Openingstijden

Vrijdag: 11.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zaterdag, Koningsdag, zijn wij gesloten!